Webinar presenting WG Standardisation reports

Loading Events

« All Events

Webinar presenting WG Standardisation reports

April 17 @ 15:00 - 16:30

AIOTI WG Standardisation prepared two reports:

 

new report “IoT and Edge Computing EU funded projects landscape”.

The report provides landscapes of EU funded projects focusing on IoT and edge computing.

The main objective of this deliverable is to briefly present the EU funded projects focusing on IoT and edge computing, which can be used to:

leverage on existing IoT and edge computing research and innovation activities in Europe, and

provide input to IoT and edge computing standardisation gap analysis activities.

The full report can be found here.

 

third release of the report IoT LSP Standard Framework Concepts. The full document can be found here.

The report introduces IoT Standards Developing Organisation (SDO), Alliance and Open Source Software (OSS) landscapes to be used as input for the recommendations for Large Scale Pilots (LSPs) standard framework and gap analysis.

 

At this webinar, we will present the findings of the both report.

 

Event is open for participation with no need to register.

LINK to join

 

15.00  Opening and Welcome (10 min)

 Georgios Karagiannis, AIOTI WG Standardisation Chair (Huawei)

 

15.10  Presentation of the IoT and Edge Computing EU funded projects landscape Report (10 min)

 Zbigniew Kopertowski (Orange), report editor

 

15.20  Presentation of the project example (20 min)

Vivek Kulkarni (Siemens), report contributor

George Suciu (BEIA), report contributor

 

15.40  Presentation of the Report IoT LSP Standard Framework Concepts (10 min)

 Georgios Karagiannis, AIOTI WG Standardisation Chair (Huawei)

 

15.50  Presentation of the SDO work (10 min)

David Boswarthick (ETSI), report contributor

 

16.00  Questions from the audience (20 min)

 Moderated by Georgios Karagiannis, AIOTI WG Standardisation Chair

 

16.20  Wrap up and end of Webinar (10 min)

 Georgios Karagiannis, AIOTI WG Standardisation Chair

Details

Date:
April 17
Time:
15:00 - 16:30
Website:
https://aioti.my.webex.com/aioti.my/j.php?MTID=mc60e75dc66d719ca90a4b7de7dea16f4

Organiser

AIOTI
Email:
info@aioti.eu
View Organiser Website

Venue

Online